مقالات آموزشی
arrow
arrow

 

1.مقابله با بیماریها و آفات گیاهی :

کربوهیدراتهای موجود در عصاره جلبک دریایی موجب افزایش فعالیت میکروبهای مفید شده و در نتیجه جمعیت قارچهای بیماریزای خاکی به دلیل رقابت، حذف فیزیکی میگردند. افزودن مستقیم برخی از جلبکها به زمین کشاورزی گیاه را از هجوم حشرات و بیماریها نیز حفظ می کند.

2.مقاومت به تنشها  :

کاربرد عصاره جلبک دریایی موجب بهبود قدرت گیاهان جهت تحمل تنشهای محیطی میشود. عصاره جلبک دریایی میتواند به گیاهان کمک نماید تا با افزایش محتویات معدنی مایعات درون سلولی سبب افزایش مقاومت گیاهان در برابر سرما و سرمازدگی گردند.

3.افزایش عملکرد گیاهان :

افزودن مستقیم برخی از جلبکها به زمین کشاورزی به عنوان کود، باعث افزایش محصول میشود. کاربرد برگی عصاره جلبک دریایی موجب تحریک فتوسنتز شده و منجر به تولید بهتر قند و نشاسته ها میشود.

4.بهبود کیفیت خاک :

جلبكها به خاطر دارا بودن میزان بالای فیبر از یك طرف نقش مهمی در نرم كردن بافت خاك و حفظ رطوبت و از طرف دیگر بخاطر دارا بودن مواد معدنی و عناصر كمیاب ،کیفیت و حاصلخیزی خاک را افزایش میدهند.

5.جلوگیری از کمبود عناصر غذایی در گیاهان :

جلبکها به طور نسبی دارای مقادیر زیادی ازت ، فسفر و پتاسیم هستند که به عنوان کود مورد استفاده قرار میگیرند.

6.تامین هورمونهای گیاهی  :

مواد تنظیم کننده موجود در عصاره جلبک دریایی مانند جیبرلینها، اکسینها، بتائینها و سیتوکنینها بر طویل شدن سلول، تمایز یابی سلول و تقسیم سلول اثر میگذارند.

روغن ولک.

آمار بازدید

0045075
امروز
دیروز
این هفته
هفته قبل
این ماه
ماه قبل
کل بازدید
81
122
435
435
1235
2557
45075

پیش بینی امروز
96

12.01%
69.56%
4.08%
0.20%
14.16%
زمان آنلاین بودن (5 دقیقه پیش):5

آی پی شما18.206.13.39