مقالات آموزشی
arrow
arrow

 

 

سمپاشی با ترکیبات حاوی کلسیم از زمان فندق شدن میوه سیب آغاز می شود و تکرار آن هر 15 الی 20 روز یک بار در 3 الی 4 مرحله توصیه می گردد.

 

سمپاشی با کود مایع های حاوی کلسیم در میوه سیب باعث:

 

کاهش ریزش میوه سیب

 

سفتی بافت میوه سیب

 

افزایش خاصیت انبارداری میوه سیب

 

کاهش عارضه لکه تلخ یا قره خال

در میوه سیب می شود.

 

زمان استفاده از کلسیم در میوه سیب:

 

1- زمان فندقی شدن میوه سیب

 

2- زمان گردویی شدن میوه سیب

 

3- حد سایز نهایی میوه سیب

 

 

4- دو هفته قبل از برداشت میوه سیب

آمار بازدید

0049417
امروز
دیروز
این هفته
هفته قبل
این ماه
ماه قبل
کل بازدید
95
72
329
329
1337
2425
49417

پیش بینی امروز
120

11.65%
66.53%
3.91%
0.18%
0.17%
17.55%
زمان آنلاین بودن (5 دقیقه پیش):2

آی پی شما3.227.249.234